Aanbod voor PVT's

PVT

Aanbod voor PVT’s

MZLeeuw biedt altijd maatwerk aan personeelsvertegenwoordigingen (PVT) in scholing en begeleiding. In goed overleg met de PVT worden doelen en werkwijze van deze twee vormen van ondersteuning afgesproken en vervolgens uitgevoerd.

coach_with_clipboard_1600_clr_4728

Advies en begeleiding

Omvangrijke adviesaanvragen en complexe besluitvormingsprocessen vragen om een PVT die weet wat haar te doen staat. Daarbij kan de hulp van een betrokken buitenstaander als MZLeeuw onmisbaar zijn. U brengt uw kennis van de eigen organisatie in en MZLeeuw helpt u bij het ontwikkelen van uw inbreng en het realiseren van invloed. De kosten zijn voor de ondernemer mits u uw bestuurder er te voren van op de hoogte brengt. Kijk hier voor de tarieven.

Cursus 300x300

Scholing

MZLeeuw geeft een- of meerdaagse scholingen aan PVT’s. Ook scholingen in de vorm van een aantal aparte dagdelen in de loop van een te bepalen periode zijn mogelijk.

De inhoud van deze scholingsdagen worden zorgvuldig met de PVT afgesproken en uitgevoerd. Of het nu gaat om het vergroten van kennis op het gebied van medezeggenschap en aanliggende vakgebieden of het vergroten van vergader-, overleg- en onderhandelvaardigheden of teambuilding. Ook het ontwikkelen van een eigen visie op medezeggenschap in het bedrijf of de instelling is inpasbaar. Elke scholing wordt afgesloten met een werkplan. En komt u problemen tegen bij de uitwerking ervan in uw eigen PVT-praktijk, dan is deskundig advies per mail of telefoon altijd mogelijk.

De scholingen kunnen op de eigen werkplek of op locatie worden uitgevoerd. Kijk hier voor de tarieven.