tarieven

Tarieven MZLeeuw

Je hoort vaak dat een aanbieder van producten en diensten niet kan kiezen voor hoge kwaliteit én een lage prijs. MZLeeuw bewijst het tegendeel. Door onze tarieven laag te houden streven we bovendien naar een zo laag mogelijk intstapdrempel voor organisaties die wel op de kleintjes moeten letten. MZLeeuw is geregistreerd bij het CRKBO en kan daarom scholing & begeleiding BTW-vrij aanbieden. Voor de kosten van scholing en begeleiding geldt de 100% tevredenheidsgarantie.

Scholing: tarieven 2023

Het tarief voor scholing is in 2023 € 480 per dagdeel (drie effectieve uren) en is inclusief het te gebruiken materiaal (digitaal aangeleverd).
De voorbereidingstijd voor scholing van één dagdeel is minimaal één dagdeel. Voor scholingen met meerdere dagdelen wordt voor elk dagdeel uitvoering een half dagdeel aan voorbereiding in rekening gebracht. Het dagdeeltarief is dan € 480 (uitvoering) + € 240 (voorbereiding) = € 720 per dagdeel.

1 dagdeel: € 900
2 dagdelen: € 1440
3 dagdelen: € 2160
4 dagdelen: € 2880
5 dagdelen: € 3600
Enz.

Er wordt geen BTW in rekening gebracht.

Begeleiding in 2023

Ook begeleiding van uw OR of PVT kan zowel op de werkplek als op een externe locatie plaatsvinden. In het laatste geval zijn de accommodatie- en verblijfskosten voor uw rekening. Voor de reiskosten en -tijd van de begeleider wordt € 0,50 per kilometer in rekening gebracht. Het tarief voor begeleiding is hetzelfde als voor scholing: € 480 per dagdeel (drie effectieve uren). De voorbereidingstijd is sterk afhankelijk van de opdracht, terwijl het uitvoeren van de afspraken ook extra tijdsinvestering kan vragen. Daarvoor hanteert MZLeeuw naast het dagdeeltarief een uurtarief van € 160.

Er wordt geen BTW in rekening gebracht.